Informatie over Grazende Zwaan 2021

Foto: Bowie Verschuuren

Grazende Zwaan is een avontuurlijk theaterfestival voor jong en oud. Op en om landgoed en boerderij Kleine Vennep in Nieuw Vennep beleef je 10 t/m 12 september straattheater, familievoorstellingen, doe-activiteiten en theaterprogramma voor volwassenen. Met fijne terrassen en heerlijke hapjes en drankjes kun je er de hele dag - of het hele weekend - heerlijk nazomeren.


Familietickets en familieprogramma

Met een familieticket heb je met het hele gezin toegang tot het festival Grazende Zwaan en geniet je het hele weekend van verrassend en divers straattheater. Een familieticket kost € 10,- en is geldig voor 2 volwassenen met maximaal 3 kinderen (t/m 14 jaar). Je kunt kiezen uit een ticket voor zaterdag 11 september of zondag 12 september. Willen jullie beide dagen komen? Koop dan het familie-weekendticket voor € 15,- en mis niks van Grazende Zwaan 2021!

Familieticket zaterdag
Familieticket zondag
Familieticket weekend

Extra tickets voor losse voorstellingen
Omdat er voor een aantal voorstellingen en activiteiten op Grazende Zwaan een beperkte capaciteit is, koop je naast je familieticket voor deze onderdelen nog losse tickets voor de lage prijs van €2,-. Soms is er alleen voor kinderen een ticket nodig, soms ook voor de volwassenen. Dit staat per voorstelling of activiteit vermeldt. Voor deze activiteiten en voorstellingen geldt vol = vol. Voor deze voorstellingen en activiteiten koop je een los ticket:

Theater voor volwassenen

We hebben deze editie weer een supermooi theater-aanbod voor volwassenen.

  • Op vrijdag, zaterdag en zondag beleef je het boerendrama Kiem
  • Op zaterdag en zondag kom je voor Landgoedtheater: maar liefst 6 verschillende voorstellingen
  • Op zaterdagvond opnieuw een zinderend boerderijconcert: dit jaar met twee beroemdheden Leoni Jansen en Mike del Ferro
  • En ook nog een portie doen: zoals de workshop Nachtfotografie of de workshop Toekomst Boerderijen

Heb je een ticket(s) voor bovenstaand programma voor volwassenen? Dan heb je geen extra toegangsticket nodig voor festival Grazende Zwaan. Je kunt eerder komen of langer blijven. Op het terrein zijn diverse andere activiteiten, waaronder straattheater. Deze zijn onderdeel van het familieticket. Het is toegestaan om te kijken, mits er genoeg plek is. Houders van een familieticket gaan voor.

Recent nieuws

Voorstelling De Boer Op: Boer staat in weiland met verrekijker.
Moon Saris

DE BOER OP MET KARAVAAN

ALKMAAR - Karavaan Festival komt er weer aan en dat betekent ook veel theater op het platteland. Drie verschillende voorstellingen op boerderijen in Zuid-Schermer en Stompetoren onthullen de diverse verhalen achter de omgekeerde vlag. Ze zijn te zien van 17 t/m 26 mei.

Lees verder
Beeldentuin van Nic Jonk Op een zonnige dag
Foto: Marco van Ammers

UNIEKE DANSVOORSTELLING TUSSEN DE BEELDEN VAN NIC JONK TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

GROOTSCHERMER - Art meets art in de bekende beeldentuin van Nic Jonk. Van 18 t/m 26 mei kun hier genieten van een poëtisch en acrobatisch dansduet, dat tussen de kolossale sculpturen plaatsvindt. De voorstelling is onderdeel van de fietsroute van Karavaan Festival.

Lees verder
bovendrijven, twee mannen staan in een kanaal

KARAVAAN PRESENTEERT NIEUWE SPECIAL VOOR EXPEDITIE ALKMAARS KANAAL

Alkmaar - Er is weer een speciale theatrale tocht te fietsen langs de oevers van het Alkmaars Kanaal, waarlangs in de toekomst de nieuwe stad zal verrijzen. Er zijn twee verschillende versies: een versie die altijd te fietsen is en een Special waarbij ook een theatervoorstelling gespeeld wordt. De première van deze voorstelling is op zondag 21 april. De expeditie is een cocreatie van gemeente Alkmaar (Alkmaars Kanaal) en Karavaan, buitengewoon theater op locatie.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen