GRONDPROEVEN 3

culinair muziektheater over boer en grond

Marcel Molle

Muziektheater

Een muzikale voorstelling over de moed om te veranderen en over de band tussen de mens en de grond. Tijdens de voorstelling bereiden en serveren we een culinair 3-gangen diner met de groente van de boer wiens verhaal centraal staat in de voorstelling.


Vol idealen keert een jonge vrouw na haar carrière in de stad terug naar haar geboortegrond. Op het akkerbouwbedrijf van haar ouders wil ze bouwen aan een duurzame toekomst. Samen met haar vader investeert ze in een gezond bodemleven. Terwijl de grond onder hun handen verandert, wordt het steeds droger en dreigt de oogst te mislukken. Vader en dochter komen voor nieuwe uitdagingen te staan. Durven ze te vertrouwen op de kracht van de natuur?

Wees welkom op het akkerbouwbedrijf waar zangers en blazers de grond een stem geven. Vol rauwe klanken en meerstemmige soul doen ze verslag van haar metamorfose.

Tijdens de voorstelling bereiden en serveren we ter plekke een culinair 3-gangen diner met de groente van de boer wiens verhaal centraal staat.

In de pers

"“De mentaliteit van de innovatieve boeren komt heel mooi naar voren in het slotlied van deze genoeglijke avond”"

Theaterkrant

Credits

Concept/regie: Titia Bouwmeester | Tekst: Danielle van Vree | Compositie: Ben van Bueren | Dramaturg: Moniek Merkx | Spel: Anne-Fé de Boer, Rogier Schippers, Danielle van Vree | Muziek: Ted van Leeuwen, Ben van Bueren, Ricardo Souza Rocha | Koks: Tineke de Lange, Kaman Chow, Thomas Koek, Merel Nolet, Linette Eveleens, Ezra Koek | In coproductie met: Karavaan Festival

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2023

18 t/m 29 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 18 t/m 29 mei in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus, concerten, familieprogramma en meer!

Lees verder

Volg ons op social media!

Neem iemand mee!