ONTDEK BOERENPEIL TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

Jan Bensliman

Karavaan Festival brengt theater over de toekomst van het platteland, op drie boerderijen rondom Alkmaar. Ontdek de wereld achter omgekeerde vlaggen en laat je verrassen.


BOER BEN IK!

Een aangrijpend monument voor een boer die fantaseerde over de schoonheid van het boerenbestaan. Van generatie tot generatie is Frans zijn familie al boer, en hij is er enorm trots op. Boer Ben ik! gaat over een boerenzoon die het aandurft om een paar stappen terug te doen en het heden en verleden van het familiebedrijf eens opnieuw te bekijken.

BOER BEN IK! is te zien biologische boerderij Natuurlijk Genoegen in Driehuizen.

GRONDPROEVEN 3

Culinair muziektheater over boer en grond. Met een pop-up restaurant, koks, bediening en een echt gastronomisch 3-gangendiner op locatie. Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortegrond. Samen met haar vader bouwt ze aan een duurzame toekomst, die haar vol uitdagingen stelt.

GRONDPROEVEN 3 is te zien bij het akkerbouwbedrijf van de fam. Visser in Oterleek.

IETS MET BOEREN

De boer verlaat stal en akker en trekt ten strijde. Verderop telt de boswachter de vogels, meet de wetenschapper het weer, bedenkt de politicus een plan en kijkt de klant naar de prijs van de worst. Je ziet diverse theaterscenes op plekken waar je nooit komt. Een indringende theatervoorstelling over het boerenleven van nu, gezien vanuit de jongste generatie boeren.

IETS MET BOEREN is te zien bij een melkveehouder in Zuidschermer.

KARAVAAN FESTIVAL

Karavaan Festival brengt avontuurlijk locatietheater op buitengewone plekken in de regio. Karavaan neemt je mee naar onverwachte plekken waar je het beste theater van nu ziet.

Karavaan Festival is van 18 t/m 29 mei, Hemelvaart t/m Pinksteren

Recent nieuws

Foto: Moon Saris

FESTIVAL GRAZENDE ZWAAN LIET LANDSCHAP BELEVEN OP ZONOVERGOTEN LANDGOED

Afgelopen weekend was het een feestje op Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Met bijzonder muziektheater onder luifels, circus tussen de bomen en muziek en theater in de monumentale schuur genoten kinderen en volwassenen op een van de mooiste plekken van de Haarlemmermeer. Met hoeden, slippers, sproeiers, ijsjes en watertappunten beleefde Grazende Zwaan een bloedhete editie.

Lees verder

KARAVAAN IS OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE MARCOM COORDINATOR

Ons team is op zoek naar een enthousiaste MarCom-coรถrdinator die creativiteit combineert met strategisch inzicht om onze marketing- en communicatie-inspanningen naar een nog hoger level te brengen. Ben jij of ken jij deze duizendpoot?

Lees verder
Moon Saris

KARAVAAN DOOPT MONUMENTALE BOERDERIJSCHUUR OM VOOR MINI MATTHร„US- PASSION CONCERT

HAARLEMMERMEER - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

Lees verder

Volg ons op social media!