ONTDEK BOERENPEIL TIJDENS KARAVAAN FESTIVAL

Jan Bensliman

Karavaan Festival brengt theater over de toekomst van het platteland, op drie boerderijen rondom Alkmaar. Ontdek de wereld achter omgekeerde vlaggen en laat je verrassen.


BOER BEN IK!

Een aangrijpend monument voor een boer die fantaseerde over de schoonheid van het boerenbestaan. Van generatie tot generatie is Frans zijn familie al boer, en hij is er enorm trots op. Boer Ben ik! gaat over een boerenzoon die het aandurft om een paar stappen terug te doen en het heden en verleden van het familiebedrijf eens opnieuw te bekijken.

BOER BEN IK! is te zien biologische boerderij Natuurlijk Genoegen in Driehuizen.

GRONDPROEVEN 3

Culinair muziektheater over boer en grond. Met een pop-up restaurant, koks, bediening en een echt gastronomisch 3-gangendiner op locatie. Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortegrond. Samen met haar vader bouwt ze aan een duurzame toekomst, die haar vol uitdagingen stelt.

GRONDPROEVEN 3 is te zien bij het akkerbouwbedrijf van de fam. Visser in Oterleek.

IETS MET BOEREN

De boer verlaat stal en akker en trekt ten strijde. Verderop telt de boswachter de vogels, meet de wetenschapper het weer, bedenkt de politicus een plan en kijkt de klant naar de prijs van de worst. Je ziet diverse theaterscenes op plekken waar je nooit komt. Een indringende theatervoorstelling over het boerenleven van nu, gezien vanuit de jongste generatie boeren.

IETS MET BOEREN is te zien bij een melkveehouder in Zuidschermer.

KARAVAAN FESTIVAL

Karavaan Festival brengt avontuurlijk locatietheater op buitengewone plekken in de regio. Karavaan neemt je mee naar onverwachte plekken waar je het beste theater van nu ziet.

Karavaan Festival is van 18 t/m 29 mei, Hemelvaart t/m Pinksteren

Recent nieuws

Vacature marketeer

VACATURE BIJ KARAVAAN

Karavaan is op zoek naar een: MARKETEER gemiddeld 24 uur, startdatum 1 september 2024

Lees verder

NIEUWE MAKERSREGELING: COLLECTIEF MAMM

De Nieuwe Makersregeling is een subsidie voor beginnende talentvolle makers om zich in een langer lopend traject te ontwikkelen, in samenwerking met gezelschappen, podia en festivals.

Lees verder
Volbloeiers festival op Buitenplaats Akerendam
KEITH MONTGOMERY

KAARTVERKOOP SENIORENFESTIVAL VOLBLOEIERS IN BEVERWIJK VAN START

BEVERWIJK - Op 12 juli wordt de prachtige buitenplaats Akerendam in Beverwijk door Karavaan opnieuw omgetoverd tot een theatraal ouderenfestival. Voor de tweede editie van 'Volbloeiers' is het thema dit jaar Frankrijk. Vandaag gaat de kaartverkoop van start.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen