Froukje

Dé nieuwe belofte van de Nederlandse alternatieve pop

Live Concert

Begin 2020 ontplofte de streaming platfoms met de release van haar urgente single ‘Groter Dan Ik’ en in 2021 vindt haar definitieve doorbraak plaats met ‘Licht en Donker’ de debuut EP met o.a. de megahit ‘Ik Wil Dansen’. Inmiddels is er een tweede EP genaamd ‘Uitzinnig’ waarop ook de prachtige samenwerking met S10 ‘Zonder Gezicht’ te horen is.


In 2022 staat de zangeres op de festivalweides van o.a. Lowlands en Pinkpop en daar kan nu ook ‘Yes In My Backyard’ aan toegevoegd worden! Eerder in coronatijd stond ze al op de rooftop van Victorie, nu mag er eindelijk eindeloos gedanst worden op alle hits. 

 

Als je eerder komt in het festivalhart kun je nog een tentjestheatervoorstelling meepakken! Om 20:30 begint Godenzonen. Een combiticket kost 15,50 en bestel je hier.

 

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Combi-ticket tentjestheater en live concert

Genieten van tof tentjestheater en daarna een live concert in het park
26 mei t/m 6 juni

Elke dag hebben we een mooie combi voor je in petto. Laat je verrassen door toffe voorstellingen in kleine tentjes en ga daarna los bij het live concert in het park!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen