Ruisbuis

Zap Cabaret

Theater

|

Volwassenen

Alleen live te zien, niet terug te kijken!  Je zult er geen spijt van krijgen.


Je had dat biertje kunnen laten staan. Een cursus tegen faalangst kunnen volgen, zeker kunnen worden over jezelf, daarin een voorbeeld kunnen worden voor anderen en er YouTube-video’s over kunnen maken.

Of je kunt komen kijken naar Ruisbuis, de talkshow waarin we korte metten maken met spijt. We blikken terug op keuzemomenten uit onze beëindigde levens. Bestaat er wel zoiets als keuzemomenten, bestaat er wel zoiets als fouten maken en – als je de kans zou krijgen – zou je het allemaal zo weer overdoen?

Over de makers

Waarom zijn wij hier? Hoe zijn wij hier gekomen?  Hoe lang zullen wij blijven? Iedere poging tot het beantwoorden van deze vragen is gedoemd te mislukken.

Als Dystopia zijn wij niet zozeer op zoek naar één antwoord op die vragen. We laten je een wereld zien waarin verschillende werkelijkheden naast elkaar leven. We nemen je mee in een onderzoek naar alledaagse contrasten in een niet-alledaagse setting. We laten ons inspireren door actuele gebeurtenissen van de nabije toekomst. Doemdenken ondermijnen we met humor. Gitzwarte humor, want dat beklijft.

In de pers

"Lekker schaamteloos keren ze zichzelf binnenstebuiten. De premisse van Ruisbuis blijft onhelder, maar grappig is het wel."

de Volkskrant

Credits

Maker en speler: Mathijs Demper, Fleur Mennega

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen