Litanie

Een ontroerend relaas met originele bewerkingen van liederen van Jacques Brel

Foto: Sophie Saddington

Muziektheater

|

volwassenen

In Litanie verbindt Naomi Seine haar eigen leven met het werk van Jacques Brel. Haar solovoorstelling schetst een openhartig en persoonlijk relaas van een jongvolwassene. De originele bewerkingen van Brels chansons schetsen zowel vocaal als instrumentaal een invoelbaar portret


Naomi weet met haar overtuigende en uitgesproken performance een verhaal te vertellen. Met haar krachtige stem weet ze je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief.

Over de maker

Naomi studeert hoofdvak Zang Jazz&Pop aan het Conservatorium van Utrecht. Daarnaast specialiseert zij zich op het gebied van Kleinkunst en Theater. Haar eigen werk is erg persoonlijk, eerlijk en direct. Onder andere Jeroen Willems, Wende Snijders, Theo Nijland en Maarten van Roozendaal zijn grote inspiratiebronnen voor haar.

Credits

Vocalen & Tekst: Naomi Seine | Muzikale productie: Hendrik Behnen | Vertalingen Chansons: Ernst van Altena, Rob Klinkenberg, Peer Wittenbols

Gerelateerde arrangementen

Landgoedtheater voordeelticket

2 superleuke landgoedtheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende landgoed
10 en 11 Sept

Landgoedtheater, omdat de locatie Kleine Vennep officieel een landgoed is! Toffe voorstellingen verstopt op plekken op het landgoed. We hebben vijf verschillende voorstellingen geselecteerd. De voorstellingen kun je losboeken, maar je kan ook gebruik maken van een voordeelticket.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Met een circustheatershow, boerderijconcert, straattheater, familieprogramma, landgoedtheater en meer!

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

Neem iemand mee!