Litanie

Een ontroerend relaas met originele bewerkingen van liederen van Jacques Brel

Muziektheater

|

Volwassenen

In Litanie verbindt Naomi Seine haar eigen leven met het werk van Jacques Brel. Haar solovoorstelling schetst een openhartig en persoonlijk relaas van een jongvolwassene. De originele bewerkingen van Brels chansons schetsen zowel vocaal als instrumentaal een invoelbaar portret


Naomi weet met haar overtuigende en uitgesproken performance een verhaal te vertellen. Met haar krachtige stem weet ze je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief.

Over de maker

Naomi studeert hoofdvak Zang Jazz&Pop aan het Conservatorium van Utrecht. Daarnaast specialiseert zij zich op het gebied van Kleinkunst en Theater. Haar eigen werk is erg persoonlijk, eerlijk en direct. Onder andere Jeroen Willems, Wende Snijders, Theo Nijland en Maarten van Roozendaal zijn grote inspiratiebronnen voor haar.

Credits

Vocalen & Tekst: Naomi Seine | Muzikale productie: Hendrik Behnen | Vertalingen Chansons: Ernst van Altena, Rob Klinkenberg, Peer Wittenbols

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen