Naar Buiten

Een fietsroute vol verrassingen

Foto: Kenneth Stamp

Je fietst door het polderlandschap, ontmoet vele molens en ontdekt bijzondere plekken. Voor jou is er een speciaal gedicht geschreven, een lied gecomponeerd en een spel bedacht. Onderweg ontmoet je een thee-sommelier, eet je een gebakje en een hartig hapje, fiets je dwars door de koeienstal en is een wijntje van een wijngaard onderdeel van je ticket. Dus waar wacht je nog op? Ga op pad!


Het hoofd leeg maken, naar buiten. De polder in. De polder die we zelf gemaakt hebben, met molens als bakens in het landschap. Hopelijk schijnt de zon. Dan is alles mooier. Het landschap geeft letterlijk lucht. Kunst, landschap, iets lekkers. We fietsen, het is Holland. Ondanks corona. Wie heeft daar nu niet zin in?

Met zijn tweetjes (of alleen) fiets je een prachtige route van 27,5 kilometer door het Noord-Hollandse polderland. Een coronaproof uitje waarbij je ook nog eens de plaatselijke horeca ondersteunt: een win-win situatie!

Lees hier publieksreacties.

Credits

Van: Karavaan | In samenwerking met: Theetuin van mevrouw CHA, Schermer Molens Stichting, Museummolen Schermerhorn, Smit's Boer&Goed, Ondermolen K, Café-Zaal De Rode Leeuw, Molen De Otter, Fermento, Zwirs Wijngaard | Lied bij Ondermolen K: Anne Roos Rosa de Carvalho | Spel: Collectief Blauwdruk | Lied bij molen De Otter: Pé Okx | Gedicht: Apollonia

Gerelateerd nieuws

Foto: Kenneth Stamp

Karavaan presenteert fietstocht vol verrassingen met Pasen

In het paasweekend - 3,4 en 5 april - organiseert Karavaan, buitengewoon theater op locatie, een fietstocht door het Noord-Hollandse polderland. Onder de noemer ‘Naar Buiten’ beleef je een coronaproof uitje, inclusief culinaire verrassingen onderweg.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen