Oh No!

Een hilarische circus-theatervoorstelling

Foto: Raisa de Koning

Circus

|

Familie

Een klein ongeluk met grote gevolgen: Emmer op je hoofd! Dat is het probleem waarin Duo No Nonsense te maken krijgt, waardoor de circustheatershow op alle mogelijke manieren vast gaat zitten. Maar, the show must go on! Zie het duo struikelend zoeken naar een spectaculaire oplossing om het circus te redden.


Meteen als de show begint is er enige spanning tussen de artiesten. Terwijl Scott zijn jongleeract laat zien, probeer Sanne hem te saboteren, maar dit werkt averechts als Sanne een emmer op haar hoofd krijgt. Sanne worstelt wanhopig en vraagt uiteindelijk Scott om hulp, maar het zit echt vast. Nu Sanne verblind is, dreigt de show in het water te vallen. Met wat creatief denken slagen ze er echter in het voorval om te draaien tot een denderend succes!

Credits

Idee en spel: Sanne Hamstra, Scott Makowske

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Met een circustheatershow, boerderijconcert, straattheater, familieprogramma, landgoedtheater en meer!

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

Neem iemand mee!