De Poppendokter

Een persoonlijk consult in een pop-up doktersatelier

Doen

|

Kinder- en familietheater

|

Theater

Poppendokter Meike ontvangt kinderen met kleine en grote vragen voor een persoonlijk consult in haar rijdende doktersatelier. Tijdens deze mini-theatervoorstelling gaan de kinderen op reis in een wereld waar alles kan. Ze komen terug met een zelfgemaakte knuffeltalisman. En antwoorden op hun vragen.


Knuffels en poppen weten meer dan je denkt. Eigenlijk is er maar weinig waar ze niet van op de hoogte zijn. Ze kennen je dromen, geheimen en al die stiekeme plannen om snoep te pikken. En ondertussen maar een beetje popperig doen alsof ze van niets weten…

Poppendokter Meike weet wel beter. Ze ontvangt kinderen met kleine en grote vragen voor een persoonlijk consult in haar pop-up doktersatelier. Het is een geheimzinnige plek waar alles kan. Want die dokter is wel een beetje een rare dame. Spannend? Alleen van het fijne soort. Het is vooral betoverend. Want bij de poppendokter gaan waarzeggen en magie hand in hand met popcorn en popmuziek. Bij de Poppendokter krijgt elk kind zijn of haar eigen unieke pop-up-voorstelling. De zelfgemaakte knuffeltalisman mag uiteraard mee naar huis.

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Over de makers

Meike van den Akker is artistiek initiator van De Witte Pomp. Zij heeft twintig jaar ervaring in de discipline poppen- en objecttheater, als theatermaker, poppenbouwer en actrice/ poppenspeler. Van 2003- tot 2013 was zij artistiek leider van Tg. Winterberg. Daarna heeft ze negen jaar als freelance theatermaker en -speler bij verschillende gerenommeerde theatergroepen gewerkt, zoals Nationaal Toneel, Opera 2Day, Ulrike Quade Company, Het Houten Huis en Nationale Opera & Ballet. Daarnaast is ze momenteel te zien als èèn van de poppenspelers in de peuter en kleuterserie ‘Dropje’ van de NTR.

Credits

Van: De witte pomp

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen