REMY.& the Analogue Robot Orchestra

Remy samen met een bijzonder orkest en betoverende visuals

Live Concert

Een harp op het podium van Yes In My Backyard, als afsluiter? Jazeker! En zoals je nog nooit hebt gezien. De wereldberoemde harpist Remy van Kesteren is inmiddels vaak te bewonderen op podia van clubs en festivals.


Eerder werkte hij al nauw samen met Fink en bracht covers van Radiohead, Bon Iver en Rosalรญa. En nu wordt zijn meesterlijke spel begeleid door waanzinnige beats, voortgebracht door het Analogue Robot Orchestra, geniale kleine robotjes bestaande uit allerlei huis, tuin en keuken apparatuur, gebouwd door visueel meester Jurjen Alkema (Blauwe Uur). Ogen en oren schieten te kort wanneer Remy en zijn bijzondere orkest je onderdompelen in een muzikale wereld vol betoverende visuals. De regie van dit bijzondere project is in handen van niemand minder dan Eric Corton. Deze afsluiter wil je niet missen!

Als je eerder komt in het festivalhart kun je nog een tentjestheatervoorstelling meepakken! Om 18:30 begint Sturmpjeย . Een combiticket kost 15,50 en bestel je hier.

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen