Rob Dekay

Nederlandstalige liedjes met country en folk-invloeden

Live Concert

Nu is het eindelijk tijd om de prachtige songs van 'Aangenaam' op een podium te laten klinken. Het is een fijne mix van uptempo nummers en ballads, waarin duidelijk de liefde voor countrypop en bluegrass naar voren komt. Authentieke songs met ballen!


Rob Dekay maakt eigenzinnige Nederlandstalige liedjes met country en folk-invloeden. Hij schakelt daarbij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet. Na samenwerkingen met Akwasi en Dio verscheen in 2016 zijn debuutalbum ‘Alles Gaat Voorbij’. Daarna volgden mooie samenwerkingen met Daniel Lohues, Ilse DeLange, Guus Meeuwis en Diggy Dex. Na festivalzomers vol optredens op onder meer Concert At Sea, Royal Park en Tuckerville verscheen in 2020 ‘Aangenaam’. Optreden zat er toen even niet in, maar Rob was wel te zien als dé mol in het 20e seizoen van ‘Wie Is De Mol’. Ook vertolkte hij een Judas The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met ‘Ik Ben Maar Een Mens’.

Als je eerder komt in het festivalhart kun je nog een tentjestheatervoorstelling meepakken! Om 20:30 begint B A N G. Een combiticket kost 15,50 en bestel je hier.

 

Gerelateerde arrangementen

uitverkocht

Combi-ticket tentjestheater en live concert

Genieten van tof tentjestheater en daarna een live concert in het park
26 mei t/m 6 juni

Elke dag hebben we een mooie combi voor je in petto. Laat je verrassen door toffe voorstellingen in kleine tentjes en ga daarna los bij het live concert in het park!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Yes in my backyard 2022

26 mei t/m 6 jun

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 26 mei t/m 6 juni (Hemelvaart t/m Pinksteren).

Lees verder
Foto: Emil de Jong

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen