All Inclusive

Komisch theater over het leven aan boord van een gigantisch cruiseschip

campagnebeeld All Inclusive van Janna en Daisy
Foto: Anna Perger

Kleinkunst

Volg de grotesk gespeelde personages aan boord van een schip waar slechts een deel van de samenleving op neer mag strijken


In All Inclusive volg je verschillende personages aan boord van een gigantisch cruiseschip genaamd ´The Scarlet Lady´. Een schip waar slechts een deel van de samenleving op neer mag strijken en waar de geprivilegieerden zich schaamteloos verhouden tot de rest van de wereld. Geïnspireerd op ‘The Triangle of Sadness’ en ‘King of the Cruise´ spelen Jan&Dais een stuk over onze absurd kapitalistische maatschappij, ons overmatig consumeren en het altijd maar meer en meer willen. Je zult getuige worden van hypocriete dialogen, absurde scènes over moralen, menselijk ongemak en verheven zelfingenomen personages. Een schip vol zoekende zielen. Wees welkom op The Scarlet Lady en laat je mee voeren…

Over de makers

Janna Adank en Daisy Hagendoorn studeerden allebei af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie in 2018. Zij vonden elkaar tijdens de opleiding in hun gemeenschappelijke fascinatie voor miscommunicaties en de daarbij horende ongemakken. Na hun afstuderen maakten zij voor de Winterkaravaan de voorstelling Ver van mijn Boom die zij uitwerkte tot Limit voor het zomerfestival in 2019. In 2021 volgde hun werk Als de dood bij Tapastheater en nu komen zij met All Inclusive. Jan&Dais vertrekken vaak vanuit een en dezelfde bron: de onkunde in het menszijn. 

Janna Adank speelde na haar opleiding in Selma en Louis van de Theateralliantie, Over de Grens van Theater over de Noord. Ze was daarnaast op televisie te zien in Toren C, Flikken Maastricht en Dokter Roman.

Daisy Hagendoorn speelde na de ATKA o.a. in Woef Side Story van Theater Rotterdam, Mestmoeders van De Peergroup, Zwijgen is Zilver bij Likeminds en recentelijk in The New Electric Ballroom bij Theater MooiWeer.

Credits

Makers en spelers: Daisy Hagendoorn, Janna Adank

Gerelateerde arrangementen

campagnebeeld All Inclusive van Janna en Daisy
uitverkocht

SPRINGTIJD COLLECTIE 1

Geniet van twee vette voorstellingen en eet mee aan lange tafels
7 maart

We heten je welkom bij de kachel, bij binnenkomst laat singer-songwriter Sophie Janna haar werk horen. Kwetsbaar, open en innemend bezingt ze hoe het is om een zacht mens te zijn in een betonnen wereld. Schuif aan aan lange tafels in De Oude Drukkerij en laat je inspireren door twee prachtige theatervoorstellingen.

kaarten & info

Gerelateerd nieuws

campagnebeeld All Inclusive van Janna en Daisy
Foto: Anna Perger

KARAVAAN BRENGT TWEE PREMIÈRES VAN AANSTORMEND TALENT TIJDENS FESTIVAL SPRINGTIJD

ALKMAAR - Van het leven op een cruiseschip tot een feministisch popconcert. Springtijd, een festival van en voor jonge theatermakers, strijkt van 7 t/m 9 maart neer in Theater de Drukkerij met twee gloednieuwe premières.

Lees verder
Mede mogelijk gemaakt door

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen