Tot Hier

Ongelimiteerd dromen in de Eilandspolder

Muziektheater

Met rauw, muzikaal en theatraal muziektheater laten 8 spelers een eigentijds geluid horen over een nieuwe toekomst vol kansen en onzekerheden.


Studenten van ArtEZ Muziektheater komen met een nieuwe voorstelling voor Karavaan Festival. Ze laten zich inspireren door het landschap, en ze bevragen op muzikale en theatrale wijze de maakbaarheid van onze toekomst. Wat betekent maakbaarheid in relatie tot de hedendaagse ontwikkelingen in de wereld?

Onderdeel van theatrale fietsroute

Deze voorstelling in onderdeel van Expeditie Poldermeesters. Elke vierkante meter van ons Noord-Hollandse landschap is bedacht en gemaakt door mensenhanden. Daarop geïnspireerd maakte Karavaan een fietsroute. Fietsend door het Land van Leeghwater en langs de oevers van het Alkmaars Kanaal geniet je van een hele dag vol verrassingen. Onderweg zie je twee kraakverse locatietheatervoorstellingen (waaronder deze!) op bijzondere plekken, stap je af voor koffie en gebak en praat je in het festivalhart na met een heerlijke maaltijd. Bel je vrienden en ga samen op stap!

Over de makers

Karavaan werkt sinds 2019 samen met ArtEZ Muziektheater. Een samenwerking die een aantal spannende locatievoorstellingen heeft opgeleverd waaronder Duinland (2019) en Trek (2021). 
De interdisciplinaire Muziektheateropleiding van ArtEZ leidt eigenzinnige theatermakers van de toekomst op. Makers die denken en werken vanuit muziek en zich verhouden tot de wereld dichtbij en ver weg. 
De beeldende en muzikale wijze waarop BOT (Job van Gorkum, Tomas Postema, Doan Hendriks en Geert Jonkers) muziektheater maakt spreekt zeer tot de verbeelding bij de nieuwe generatie theatermakers. BOT is niet voor niets een veelgevraagd gezelschap op verschillende nationale en internationale theaterfestivals.

In de pers

"Het lijkt een serieus pleidooi, maar dat wordt omver geblazen door wat volgt: een muzikale parade van gekkigheid met leuke liedjes, rare danspasjes en een fanfare-achtige optocht door de schuur. "

Scenes

Credits

Van: Karavaan, ArtEZ Muziektheater | Concept: Karavaan, BOT | Regie: BOT, Job van Gorkum, Tomas Postema, Doan Hendriks, Geert Jonkers | Regie assistentie: Mylene Waalewijn, Rosanne Waalewijn | Spel: Femke Brinksma, Nigel Appelboom, Isa Zwart, Isan Vos, Jesse Stenzler, Joy Bijster, Samuel Schwarz | Productie: Julie Catsburg | Met dank aan: Ronald Bakker

Gerelateerde arrangementen

Theatrale fietsroute Kunst op het platteland: twee fietsers in de polder met een molen op de achtergrond
uitverkocht

Expeditie Poldermeesters

Theatrale fietsroute in het Land van Leeghwater
26 mei t/m 6 juni

Fietsend door het Land van Leeghwater en langs de oevers van het Alkmaars Kanaal geniet je van een hele dag vol verrassingen. Onderweg zie je twee kraakverse locatietheatervoorstellingen op bijzondere plekken, stap je af voor koffie en lekkers en praat je in het festivalhart na met een heerlijke maaltijd. Bel je vrienden en ga samen op stap!

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2022

26 mei t/m 6 jun

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 26 mei t/m 6 juni in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus en meer voor de hele familie en elke avond een steengoed concert.

Lees verder

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen