TOTALE TREURNIS

Beeld: Cristina Martins

Muziektheater

|

Volwassenen

Een tragikomische solo over doodgaan door een selfie, iets écht voelen, frikandelbroodjes en het Zwanenmeer


Hier een lijst van TOTALE TREURNIS: 1. Een karatekick die misgaat. 2. Dat jij voor de box gaat en de ander voor de hand. 3. Mensen waarvan je ziet dat ze geen tijd hebben. 4. Lijstjes. 5. Stoelen die bezet worden gehouden door handdoeken in het zwemparadijs. 6. Waardoor jij je slappe friet op de grond moet eten. 7. Mannen met kompas tattoos. 8. Oorlog. 9. Zowat alle dingen die je in het nieuws leest. 10. Deze voorstelling.

 

Over de makers

Patsy Kroonenberg (1998) studeerde af als actrice en theatermaker, aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze speelde bij Orkater en Het NUT, HNTJong, de Veenfabriek en Oostpool. Ze regisseerde een voorstelling over een zoektocht naar oprechte kwetsbaarheid op het toneel en later maakte ze een voorstelling met Pascal van Hulst over het zoeken naar verbinding in de liefde met de ander en daarmee met jezelf.

Credits

Spel en concept : Patsy Kroonenberg | Tekst en concept: Hendrik de Pecker | Begeleiding : Sanne Vogel | Vormgeving: Pleun Verhees, Sjaan Hofstede | PR beeld: Cristina Martins | PR design: Daphne Reijtenbagh

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Cart