Vinkenoog

Een muzikale, kosmische, poëtische ode en grote hit op De Parade

Poezieboys

Theater

Een muzikale, kosmische, poëtische ode aan het leven en werk van Simon Vinkenoog. Omdat de wereld wel wat VINKENOOG kan gebruiken.


De Poezieboys duiken in de verlichte wereld van hun Nederlandse lievelingsdichter, de enfant terrible van de Nederlandse poëzie, de godfather van de orale poëzie, de zelfbenoemde ‘dichter des vaderlands’, kosmopoliet en vrijetijdsbesteder: Simon Vinkenoog!

De voorstelling raakt aan de kern van Vinkenoogs levenscredo, die ooit in een interview met de Volkskrant liet optekenen: ‘voor zwaarmoedigheid ben ik te gelukkig’

Seks, drugs en een overdosis Poësiviteit!

In de pers

"Deze voorstelling is in alle opzichten een warm badje, een verrassend liefdevol feelgoodminiatuurtje. ‘Zeg ja tegen het kijkplezier in je ogen!’"

Theaterkrant

Credits

Van: Poezieboys | Tekst: Simon Vinkenoog | Concept en spel: Joep Hendrikx, Jos Nargy | Eindregie: Sanne den Hartogh

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2021

10 sept t/m 12 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Met een boerenconcert, straattheater, familieprogramma, landgoedtheater en meer!

Lees verder
Foto: Bowie Verschuuren

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen