Godenzonen

Komisch theater over voetbal

Foto: Annelies Verhelst

Muziektheater

|

volwassenen

Ajax of niet? 2 ras-Amsterdammers en een gitarist over dat eeuwenoude spel


De jonge makers Wallin & Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Emotionele eerbetonen worden afgewisseld met humoristische anekdotes en scherpe blikken.

Over de makers

Robbie Wallin is een Amsterdamse theatermaker en acteur. Hij speelde in diverse voorstellingen en maakt in 2020 zijn debuut solovoorstelling Bakfiets.

Luan Buleshkaj is een begenadigd woordkunstenaar Hij won in 2020 met zijn solovoorstelling ‘Leeuwenkind’ de Best of Fringe 2020 en tevens de Shaffy Cheque in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In de pers

""Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt" "

Theaterkrant

Credits

Concept, tekst en spel: Robbie Wallin, Luan Buleshkaj | Gitaar: Guillano Herdigein | Regie: Soufiane Moussouli

Gerelateerde arrangementen

Landgoedtheater voordeelticket

2 superleuke landgoedtheatervoorstellingen en een drankje op het bruisende landgoed
10 en 11 Sept

Landgoedtheater, omdat de locatie Kleine Vennep officieel een landgoed is! Toffe voorstellingen verstopt op plekken op het landgoed. We hebben vijf verschillende voorstellingen geselecteerd. De voorstellingen kun je losboeken, maar je kan ook gebruik maken van een voordeelticket.

kaarten & info

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival in de Haarlemmermeer voor jong en oud, met theater en meer in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Met een circustheatershow, boerderijconcert, straattheater, familieprogramma, landgoedtheater en meer!

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

Neem iemand mee!