Godenzonen

Komisch theater over voetbal

Foto: Annelies Verhelst

Muziektheater

|

Volwassenen

Ajax of niet? 2 ras-Amsterdammers en een gitarist over dat eeuwenoude spel


De jonge makers Wallin & Buleshkaj slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te gebruiken in de voorstelling. Emotionele eerbetonen worden afgewisseld met humoristische anekdotes en scherpe blikken.

Over de makers

Robbie Wallin is een Amsterdamse theatermaker en acteur. Hij speelde in diverse voorstellingen en maakt in 2020 zijn debuut solovoorstelling Bakfiets.

Luan Buleshkaj is een begenadigd woordkunstenaar Hij won in 2020 met zijn solovoorstelling ‘Leeuwenkind’ de Best of Fringe 2020 en tevens de Shaffy Cheque in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In de pers

""Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt" "

Theaterkrant

Credits

Concept, tekst en spel: Robbie Wallin, Luan Buleshkaj | Gitaar: Guillano Herdigein | Regie: Soufiane Moussouli

Gerelateerde festivals

Grazende zwaan 2022

9 t/m 11 sept

Avontuurlijk theaterfestival voor een portie ongeremde fantasie!

Festival Grazende Zwaan is een avontuurlijk festival voor jong en oud. Met buitentheater voor kinderen en volwassenen, circus, musical, workshops (hutten bouwen, kleien, zingen enz), en fijne terrassen op een prachtig landgoed! Kom ook nazomeren met dit vrolijke en bijzondere programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.

Lees verder
Foto: Moon Saris

Volg ons op social media!

tickets

Cart