Wij wensen jou een buitengewoon inspirerend 2016!

We wensen jou en de jouwen een liefdevol en inspirerend 2016 en nodigen je graag uit om met ons aan nieuwe en mooie dingen te bouwen!

Nu het nieuwe jaar is aangetreden blikken wij nog even kort terug op het afgelopen jaar. 2015 was voor Karavaan een bewogen en spraakmakend jaar. Naast het succesvolle theaterfestival dat we in de Zaanstreek, Hoorn, Alkmaar en Haarlemmermeer presenteerden, was dit ook een jaar waarin besloten werd dat Karavaan niet langer onder de koepel van de Cultuurcompagnie zou vallen en waarin de provincie de keuze maakte ons festival niet langer te ondersteunen.

Een jaar waarin we besloten onze eigen buitengewone koers te varen en een nieuwe stichting oprichtten waarmee we ons concentreren op de regio Alkmaar waar we met onze plannen heel welkom zijn! Een uniek en gevarieerd gebied met ontzettend veel mogelijkheden voor de locatievoorstellingen van Karavaan Festival: polder, bos, strand, industrie en een historische binnenstad.

Ook stond 2015 in het teken van het ontwikkelen van plannen voor een herbestemmingslocatie. Wie had kunnen dromen dat de prachtige monumentale Kapelkerk in het centrum van Alkmaar ons nieuwe podium wordt?

2016 staat natuurlijk in het teken van de Kapelkerk, van deze inspirerende plek die wij mogen gaan ontwikkelen. En van een prachtig festival met bijzondere voorstellingen in Alkmaar, Graft-De Rijp, Schermer, Bergen en misschien wel Heiloo binnen het thema Local <-> Global, zoals Dijkdrift, Molman, Vlucht, De Drie Zusters en Lampedusa.

8 april opening Kapelkerk: feel welcome!
Wij hopen dat we jullie ergens dit jaar mogen begroeten op het festival of in de Kapelkerk (die ook het festivalhart vormt) en bedanken jullie voor je steun aan en enthousiasme voor Karavaan. Maak er een mooi, liefdevol en openminded 2016 van en blokkeer vrijdag 8 april alvast in je agenda, dan is de feestelijke opening van de Kapelkerk!

Via Facebook en Instagram vertellen we je meer. Wij vinden het leuk als je ons volgt!

Hartelijke groet,
Het Karavaanteam:
Nico Bink, Ilse van Dijk en Els Schipper