Theatrale fietsroute met voorstellingen en lekkers

Op pad met Karavaan!

De kleur Oranje - vrouw wandelend in het avondrood

Een heerlijk uitje op de fiets, waarbij je afstapt voor muziektheater en dans, je door een pontje laat overzetten en natuurlijk stopt voor koffie met lekkers.


Stap de fiets op en ga op expeditie

De lange weekenden met Hemelvaart en met Pinksteren geniet je van een verrassend dagje uit. Een heerlijke tocht op de fiets met twee locatietheater voorstellingen en lekkers. De route is 25 km en start om 13:00 vanaf het Victoriepark in Alkmaar.

Over wat je op de route ziet

In het monumentale Zwarte Kerkje zie je een muziektheatervoorstelling geรฏnspireerd op Allerzielen vol Nederlandstalig theater songs met invloeden vanuit kleinkunst en popmuziek. Op de laadvloer van het innovatieve bedrijf Schuurman Groep op de Boekelermeer dompelen we je onder in een indrukwekkende dansvoorstelling. Echt iets om samen te beleven met je vrienden!

Onderweg stop je voor koffie met lekkers. En de dag wordt afgesloten met een heerlijke daghap!

Op 18, 20 en 21 mei bezoek je naast ‘De Kleur Oranje‘ de dansvoorstelling After All. Op 27, 28 en 29 mei is dit Something Else.

Meer over de voorstellingen:

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Karavaan Festival 2023

18 t/m 29 mei

Buitengewoon locatietheater in de hele regio

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival 18 t/m 29 mei in regio Groot Alkmaar. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren het beste locatietheater op buitengewone plekken en een bruisend festivalhart YES IN MY BACKYARD in het Victoriepark met tentjestheater, circus, concerten, familieprogramma en meer!

Lees verder
Foto: Keith Montgomery

Volg ons op social media!

Winkelwagen