KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

Keith Montgomery

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.


Het thema van luidt dit jaar; #uitdemaat. Vanuit verschillende perspectieven wordt er door de jonge makers gereflecteerd op de directe wereld om ons heen. Zo maken Femi van Elshuis en Lara Peters samen de kleinkunst-voorstelling Dirty Pigs – een ode tegen het schoonheidsideaal van de vrouw, daarnaast kunnen bezoekers een theatervoorstelling over de VanMoof-hype verwachten van Sweder de Sitter en Julie Boellaard en brengen Isan Vos en Femke Brinksma samen de muzikale voorstelling Pagliaccio’s Droom – over een manische clown die zijn eigen misere op de hak neemt. 

Afgelopen week was de feestelijke kick off met alle makers. Tijdens de kick-off kregen de makers een workshop locatietheater, een workshop marketing & communicatie en werden de campagnebeelden geschoten op locatie in Stompetoren. Zo werd er gefotografeerd in een koeienstal, in het weiland en stond er ineens een clown op de Stompetoren!

Winters eten & drinken

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door Stompetoren. Je wordt meegenomen naar unieke locaties waar je geniet van de drie voorstellingen, daarnaast schuif je aan aan lange tafels om samen een heerlijke winterse maaltijd te nuttigen en na te praten.

De Winterkaravaan vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 30 december 2022. 

Recent nieuws

Fietsende mensen tijdens Expeditie Alkmaars Kanaal
Keith Montgomery

PREMIERE NIEUWE VOORSTELLING VAN KARAVAAN LANGS HET ALKMAARS KANAAL

ALKMAAR - zondag 2 juni gaat de voorstelling Bovendrijven in première. Bovendrijven is een nieuwe locatietheatervoorstelling van Karavaan, gemaakt en gespeeld door een van hun jonge theatermakers: Isan Vos. Bovendrijven is onderdeel van een unieke theatrale fietstocht langs de oevers van het Alkmaars Kanaal. Nieuw op deze route is een vertekijker met historische beelden.

Lees verder
LOEI: 2 muzikanten in een wei met koeien
Moon Saris

KARAVAAN TREKT LANDELIJKE AANDACHT MET SUCCESVOLLE EDITIE KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Muziek voor koeien, een true crime in de bossen van Heiloo, en een spektakelopera met senioren in de Grote Kerk. Karavaan Festival presenteerde tien dagen lang avontuurlijk locatietheater in de regio Groot Alkmaar, met het thema "Uit de maat". Het publiek werd in grote getale getrokken door voorstellingen op het platteland, in de stad en in de bossen. Het bruisende festivalhart in het zonovergoten Victoriepark genoot veel belangstelling en trok een nieuw scala aan bezoekers. Het theaterfestival kende een zeer succesvolle editie met ruim 29 duizend bezoekers.

Lees verder
PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.

Lees verder

Volg ons op social media!

Winkelwagen