KAARTVERKOOP ACHTSTE EDITIE WINTERKARAVAAN VAN START

Keith Montgomery

ALKMAAR/STOMPETOREN - Karavaan brengt van 23 t/m 30 december weer een Winterkaravaan, dit keer strijkt het festival neer in Stompetoren. Het is de achtste editie van het talentontwikkelingsproject van Karavaan waarin drie jonge theatermakers een locatievoorstelling maken binnen het thema #uitdemaat. De kaartverkoop is dit weekend gestart.


Het thema van luidt dit jaar; #uitdemaat. Vanuit verschillende perspectieven wordt er door de jonge makers gereflecteerd op de directe wereld om ons heen. Zo maken Femi van Elshuis en Lara Peters samen de kleinkunst-voorstelling Dirty Pigs – een ode tegen het schoonheidsideaal van de vrouw, daarnaast kunnen bezoekers een theatervoorstelling over de VanMoof-hype verwachten van Sweder de Sitter en Julie Boellaard en brengen Isan Vos en Femke Brinksma samen de muzikale voorstelling Pagliaccio’s Droom – over een manische clown die zijn eigen misere op de hak neemt. 

Afgelopen week was de feestelijke kick off met alle makers. Tijdens de kick-off kregen de makers een workshop locatietheater, een workshop marketing & communicatie en werden de campagnebeelden geschoten op locatie in Stompetoren. Zo werd er gefotografeerd in een koeienstal, in het weiland en stond er ineens een clown op de Stompetoren!

Winters eten & drinken

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door Stompetoren. Je wordt meegenomen naar unieke locaties waar je geniet van de drie voorstellingen, daarnaast schuif je aan aan lange tafels om samen een heerlijke winterse maaltijd te nuttigen en na te praten.

De Winterkaravaan vindt dit jaar plaats van 23 tot en met 30 december 2022. 

Recent nieuws

Achter de schermen bij Winterkaravaan met DIRTY PIGS

Op dit moment zijn de makers van Winterkaravaan hard aan het repeteren. Femi en Lara nemen je mee en geven je een kijkje in hun repetitieproces voor "Dirty Pigs"

Lees verder

Karavaan werkt samen met Inholland

De afgelopen weken is Karavaan enthousiast een samenwerking aangegaan met studenten van Inholland in Haarlem en Alkmaar, die een vernieuwend perspectief bieden en onderzoek doen naar het vergroten van de betrokkenheid van nieuwe doelgroepen bij Karavaan.

Lees verder
Okke van Breemen

ONTDEK DE MAGIE VAN CULINAIRE GELUIDSKUNST IN THEATER DE DRUKKERIJ

ALKMAAR - In zijn zoektocht naar het best klinkende restaurant van Nederland ontwierp geluidskunstenaar Fedde Ten Berge interactieve klanktafels. Laat je tijdens Het Klankdiner verleiden door deze culinaire symfonie in Theater de Drukkerij van Karavaan. Wegens succes zijn er nog maar enkele kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Lees verder

Volg ons op social media!