Ik vind het nu al kut dat het voorbij is

Een nostalgisch avondje gezellig bij de pakken neerzitten

Tentjestheater

Lichtvoetig theater voor alle generaties


Een tijdreis door heden, verleden en toekomst waarin Leon en Lilou via Tamagotchi’s, vliegende auto’s en je MSN crush door de derrie-douche de diepte in duiken en boven komen met vragen als: Waar is nostalgie eigenlijk goed voor? Is het een troostrijk en veilig gevoel? Of is het juist iets wat ons tegenhoudt om vol overgave de toekomst tegemoet te gaan?

Nu je groot bent, wat is nou eigenlijk écht je lievelingskleur? En heb je al geaccepteerd dat je niet meer kan worden wat je later wilde worden?

Combineer met een andere tentjestheatervoorstelling

Op het festivalhart Yes In My BackYard staan diverse tentjes waar verschillende voorstellingen spelen.
Combineer deze voorstelling met ‘Surprise‘ – deze zijn in het blokkenschema op elkaar afgestemd.

Om de voorstelling te kunnen bezoeken heb je naast je ticket een festivalbandje nodig (5,00), waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein. Zien wij jou op het bruisend festivalhart met tentjestheater, straattheater, terrassessies en live muziek? Klik hier voor het volledige aanbod.

Over de makers

Dit is de derde theatervoorstelling van L’Amour Toujours die met dit team wordt gemaakt.

Eerder speelden zij ‘Lessen van een hert’ in het Amsterdamse Bostheater, een voorstelling waarin ze samenwerkten met documentairelegende Frans Bromet en de voorstelling ‘Samenkomst in positieve sfeer’ over het belang van feest. Deze voorstelling kon je zien in het tentjestheater op Karavaan Festival.

 Credits

Gemaakt door: Leon Brill, Lilou Dekker, Randa Peters, Teun Smits | Spel: Leon Brill, Lilou Dekker

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen