Surprise

Een surpriseparty met onverwachte wending

Foto: Lina Gluvers

Tentjestheater

Super fijn dat jullie allemaal willen komen! Dit gaat een hele leuke verrassing worden.


Eefje heeft maandenlang gewerkt om een spectaculair verrassingsfeest te organiseren. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, maar als ongewenste gasten op het feest verschijnen en assistent Louis een belangrijk telefoontje krijgt, dreigt alles in het water te vallen.ย Een muzikale voorstelling vol humor en geheimen. Over egoรฏsme, miscommunicatie en een bedorven feest. En jullie zijn allemaal uitgenodigd.

Combineer met een andere tentjestheatervoorstelling

Op het festivalhart Yes In My BackYard staan diverse tentjes waar verschillende voorstellingen spelen.
Combineer deze voorstelling met ‘Ik vind het nu al kut dat het voorbij is‘ – deze zijn in het blokkenschema op elkaar afgestemd.

Zien wij jou op het bruisend festivalhart met tentjestheater, straattheater, terrassessies en live muziek? Klik hier voor het volledige aanbod.

Over de makers

Muziektheatercollectief MYNX bestaat uit Amelie Ackx en Myrthe van der Vuurst de Vries. Beiden studeerden zij in 2022 af aan de opleiding Muziektheater aan Codarts Rotterdam. MYNX zoekt naar het ontmoetingspunt tussen theater en muziek. Aan de hand van zelfgeschreven tekst, nieuw geschreven muziek, meerstemmige zang, humor en poรซzie maken zij vernieuwend en toegankelijk muziektheater over onderwerpen die vandaag de dag spelen, of over onderwerpen die zij gewoon waanzinnig interessant vinden.

 Credits

Makers en spelers: Amelie Ackx, Myrthe van der Vuurst de Vries

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen