The Quarter-Life Crisis

Ooit was ik echt heel erg speciaal, maar speciaal zijn we blijkbaar allemaal

Foto: Danique Regterschot

Tentjestheater

Satirisch muziektheater dat de millennial ‘in diepe crisis’ vrolijk op de hak neemt


In deze muziektheater montage voorstelling belanden twee personages in hun grootste nachtmerrie; het besef niet speciaal te zijn. Ze roepen hun quarterlife crisis uit. Samen met het publiek belanden ze in een herkenbare, grappige en ontroerende zoektocht naar een remedie.

Combineer met een andere tentjestheatervoorstelling

Op het festivalhart Yes In My BackYard staan diverse tentjes waar verschillende voorstellingen spelen.
Combineer deze voorstelling met de theatervoorstelling ‘Retropia‘ – deze zijn in het blokkenschema op elkaar afgestemd.

Om de voorstelling te kunnen bezoeken heb je naast je ticket een festivalbandje nodig (5,00), waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein. Zien wij jou op het bruisend festivalhart met tentjestheater, straattheater, terrassessies en live muziek? Klik hier voor het volledige aanbod.

Over de makers

Collectief KARMA bestaat uit Karlijn van Kruchten en Maxime Schräder. Ze maken muziektheater waarin ze maatschappelijke problematiek willen aankaarten en taboes willen doorbreken. Ze zijn continu op zoek naar een vernieuwende (theatrale) verbintenis met de samenleving en vertalen deze door middel van tekst, zang, elektronische en klassieke muziek en saxofoonspel naar muziektheater. 

Van eenzaamheid tot intimiteit, van liefde op het eerste gezicht tot hard-core feminist. KARMA tells it all and everything in-between.

 In de pers

"Het leukst wordt het als de makers de clichés ontstijgen en hun voorliefde voor absurde afslagen de vrije loop laten: bijvoorbeeld in hun pleidooi voor slakken, of in het meer kwetsbare einde, als ze – samen staand op de bar – zich verzoenen met hun crisis, wie weet als eerste stap daaruit."

Theaterkrant

Credits

Concept en spel: Karlijn van Kruchten, Maxime Schräder | Eindregie en dramaturgie: Jip Vuik  | Muziek: Ischa Heijnen, Collectief KARMA | Kostuums: Leila El Alaoui | Fotografie: Danique Regterschot

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen