Ik kan niet slapen

Lies en Saar hangen de slingers op!

Tentjestheater

Muzikaal kleinkunstduo verovert de harten van hun publiek.


Ze hebben namelijk iets te vieren en jullie zijn van harte uitgenodigd. Een voorstelling vol met herkenbare teksten en een gezonde dosis zelfspot. Lies en Saar trakteren je op harmonieuze melodieën, tweestemmigheid en een geheel eigen sound. Yentl & de Boer en Clean Pete: eat your heart out

Combineer met een andere tentjestheatervoorstelling

Op het festivalhart Yes In My BackYard staan diverse tentjes waar verschillende voorstellingen spelen.
Combineer deze voorstelling met ‘Maiks Open Mic‘ en ‘Zoon van de zon‘ – deze zijn in het blokkenschema op elkaar afgestemd.

Om de voorstelling te kunnen bezoeken heb je naast je ticket een festivalbandje nodig (5,00), waarmee je toegang krijgt tot het festivalterrein. Zien wij jou op het bruisend festivalhart met tentjestheater, straattheater, terrassessies en live muziek? Klik hier voor het volledige aanbod.

Over de makers

Toen Lies & Saar in 2017 allebei als een baksteen zakten voor hun eindexamen VWO, leverde dit wél voldoende inspiratie op voor het schrijven van hun eerste kleinkunstlied: ‘Altijd blijven lachen’. Sindsdien vormen ze het muzikale kleinkunstduo ‘Lies & Saar’ en veroveren ze de harten van hun publiek. Yentl & de Boer en Clean Pete: eat your heart out 😉

Lies & Saar staan bekend om hun harmonieuze melodieën en tweestemmigheid. De verbinding tussen de twee valt op. De een versterkt de ander. Tussen de nummers door leer je ze kennen, door de persoonlijke manier waarop de liedjes geïntroduceerd worden. In contact met elkaar en hun publiek.

Credits

Concept en spel: Lisa Schenk, Sarah van Heuven

Gerelateerde festivals

Yes In my backyard 2023

18 t/m 21 mei en 26 t/m 29 mei

Zomerfestival in het Victoriepark

Yes in my backyard is de nieuwe naam van het festivalhart van Karavaan. Een cocreatie met Podium Victorie! Het is een heerlijk zomerfestival in het Alkmaarse Victoriepark. Van 18 t/m 21 en 26 t/m 29 mei (Hemelvaart en Pinksteren).

Lees verder
Keith Montgomery
Keith Montgomery

Volg ons op social media!

tickets

Winkelwagen