Karavaan: reizend theater festival in Noord-Holland

Word vriend

Karavaan maken we samen met vele Noord-Hollanders. Onze vrienden dragen ons een warm hart toe. Sluit jij je ook aan?
Vrienden1
Vrienden van Karavaan steunen het reizend theaterfestival in Noord-Holland. Een groot festival als Karavaan kan alleen worden gemaakt door de inzet van velen. Onze vrienden zijn echt onmisbaar. Samen zorgen zij er voor dat we elk jaar weer een mooi Noord-Hollands festival kunnen maken. Enthousiast komen zij altijd  naar het festival. Ze spreken met elkaar af in het festivalhart, werken soms mee als vrijwilliger en genieten altijd met volle teugen.
titia met vrienden

Voor wat hoort wat

Als bedankje voor al hun steun en enthousiasme kunnen vrienden van Karavaan gebruik maken van speciale vriendenvoordelen. Zo kunnen vrienden met korting kaartjes kopen, deelnemen aan de exclusieve lunches met artistiek leidster Titia Bouwmeester en een theatermaker, direct reserveringen plaatsen en andere vrienden van Karavaan ontmoeten. Hartstikke leuk dus!
vrienden 2013

Hoe meer Vrienden, hoe gezelliger

Wil jij ook tot onze gezellige vriendengroep behoren? En zo ook meteen je eigen vriendengroep uitbreiden? Je kunt al vriend worden voor maar €20,- per jaar. Aan de rechterzijde van de pagina vind je meer informatie over de vriendenlidmaatschappen. Ook vind je daar het machtigingsformulier om je aan te melden. 
Vrienden 3

Vrienden maken Vrienden

Ben jij al vriend, maar heb jij vrienden, familie of buren die dat nog niet zijn? Maak ze dan nu ook vriend van Karavaan. Zo kun je gezellig samen genieten van alle vriendenvoordelen. Én je krijgt een vrijkaart voor een voorstelling naar keuze.
Download hier het formulier en maak jouw vrienden ook onze vriend!