Debuut: drie muzikanten voor een waslijn

DEBUUT

7 JULI
EEN HERDER, EEN BERGHUT EN EEN GROEP APRES-SKIERS

 

Tickets en info
Dans, if you scream i whisper: een danseres lift een danser met op de achtergrond de polder

IF YOU SCREAM I WHISPER

7 JULI
EEN POETISCH EN ACROBATISCH DANSDUET BIJ JOHANNA’S BOS

Tickets en info
Portret van theatermaker Isan Vos

BOVENDRIJVEN

2 JUNI T/M 22 SEPT
FIETSROUTE EN THEATER LANGS HET ALKMAARS KANAAL

Tickets en info

Binnenkort

Festivals

Festival Grazende Zwaan 2024

13 t/m 15 sept

Theaterfestival voor een portie ongeremde energie voor jong en oud

Op landgoed en boerderij Kleine Vennep zie je locatietheater, een boerderijconcert én een dinnershow in de monumentale schuur. Voor kinderen is er een uitgebreid programma met theater, circus, doe-activiteiten en nog veel meer. Zo komt dit jaar de musical Sjakie en Jopie naar Grazende Zwaan!

Lees verder

Volbloeiers

12 juli

Theaterfestival waar je nooit te oud voor bent

In het prachtige park van de buitenplaats Akerendam ontstaat er een terrein vol locatietheater, live muziek, doe-activiteiten en meer! Dit is het leukste uitje van het jaar

Lees verder
Volbloeiers: vrouw in pak met als hoofd een prachtige rode bloem

Compleet uitje

Debuut: drie muzikanten voor een waslijn
Dans, if you scream i whisper: een danseres lift een danser met op de achtergrond de polder

Karavaan ontspruit

Ga op expeditie op Johanna's bos en ontdek 3 toffe voorstelling
7 juli

Maak kennis met verschillende makers uit de Karavaan-stal. Laveer over het terrein van Johanna’s Bos en geniet van de zomer gecombineerd met een drietal korte voorstellingen. Deze voorstellingen zijn ook heel leuk voor kids van 15+ en jong volwassenen.

kaarten & info
Scenefoto Ik Hoop Op Zegen met verdrinkende man in het water
premiere
uitverkocht

ETEN BIJ ‘IK HOOP OP ZEGEN’ IN DE BOTENLOODS

Een heerlijke maaltijd in de botenhal
16 mei t/m 3 juni

Maak je uitje compleet en eet lekker mee in de botenhal van Museum Broekerveiling. Schuif aan bij de maaltijd die wordt geserveerd in de eerste en laatste groentedoorvaarveiling ter wereld en bezoek ‘Ik hoop op zegen’. Eet samen aan lange tafels en geniet van een heerlijke vegetarische groentenstoof en vers afgebakken naanbrood, dan heb je een goede bodem om te blijven drijven tijdens dit kletsnatte spektakel. En trouwens: de bar is na afloop open voor een lekker drankje om deze heugelijke dag heerlijk af te sluiten.

kaarten & info

Nieuws

Fietsende mensen tijdens Expeditie Alkmaars Kanaal
Keith Montgomery

PREMIERE NIEUWE VOORSTELLING VAN KARAVAAN LANGS HET ALKMAARS KANAAL

ALKMAAR - zondag 2 juni gaat de voorstelling Bovendrijven in première. Bovendrijven is een nieuwe locatietheatervoorstelling van Karavaan, gemaakt en gespeeld door een van hun jonge theatermakers: Isan Vos. Bovendrijven is onderdeel van een unieke theatrale fietstocht langs de oevers van het Alkmaars Kanaal. Nieuw op deze route is een vertekijker met historische beelden.

Lees verder
LOEI: 2 muzikanten in een wei met koeien
Moon Saris

KARAVAAN TREKT LANDELIJKE AANDACHT MET SUCCESVOLLE EDITIE KARAVAAN FESTIVAL

ALKMAAR - Muziek voor koeien, een true crime in de bossen van Heiloo, en een spektakelopera met senioren in de Grote Kerk. Karavaan Festival presenteerde tien dagen lang avontuurlijk locatietheater in de regio Groot Alkmaar, met het thema "Uit de maat". Het publiek werd in grote getale getrokken door voorstellingen op het platteland, in de stad en in de bossen. Het bruisende festivalhart in het zonovergoten Victoriepark genoot veel belangstelling en trok een nieuw scala aan bezoekers. Het theaterfestival kende een zeer succesvolle editie met ruim 29 duizend bezoekers.

Lees verder
PREPARTY PRIDE ALKMAAR met 2 drags op een skippybal

GRATIS PRE-PARTY ALKMAAR PRIDE IN HET VICTORIEPARK

ALKMAAR - Speciaal voor de Alkmaar Pride week organiseert Karavaan samen met Podium Victorie op 25 mei een feestelijke pre-party vol veren en glitter. Van 11:00-13:00 is er in het Victoriepark tijdens festival Yes In My BackYard een veelzijdig programma, met o.a. Kinki Kappers, een circus-meet-drag show en catwalk.

Lees verder

Bouw mee aan Karavaan

Doe een gift

Stichting Karavaan Exceptionel heeft de ‘Culturele ANBI’ (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Als donateur aan Karavaan steun je niet alleen onze stichting, maar kun je ook profiteren van een belastingvoordeel. Dat voordeel kan zowel bij een eenmalige schenking als bij een periodieke schenking.

Meer informatie

Word vriend

Als vriend van Karavaan steun je het festival zodat er elk jaar weer een bijzonder programma samengesteld kan worden met voorstellingen van gerenommeerde én jonge theatermakers. Als dank voor je steun kun je als vriend gebruik maken van speciale vriendenvoordelen, zoals speciale aanbiedingen, extra faciliteiten en speciale vriendenactiviteiten.

Meer over vrienden

Word vrijwilliger

Wil je deel uitmaken van ons festival, houd je van theater, wereldse onderwerpen en mensen, weet je van aanpakken en ben je enthousiast? Meld je dan aan als vrijwilliger van Karavaan!

Meer over vrijwilliger

Volg ons op social media!

Winkelwagen