Nieuw aan boord van team Karavaan: Eva

We stellen je graag voor aan ons nieuwste teamlid Eva Hermus. Eva gaat zich het jaarrond inzetten als productieleider, voor projecten als Karavaan Festival, Winterkaravaan en Grazende Zwaan. Eva woont in Hem. Waar? Hem! Net even voorbij Hoorn, aan het Markermeer.


Ze stelt zich graag aan je voor:
“Van locatietheater en community art naar zaalvoorstellingen en festivalproductie. Het verbinden van mensen en organisaties, logistieke en organisatorische puzzels oplossen, daar krijg ik energie van! De afgelopen jaren heb ik daarom ook de meest uiteenlopende producties gerealiseerd, waarin steeds meer de maatschappelijke context/urgentie naar voren komt. Een logische stap is dan ook om me bij het team van Karavaan aan te sluiten, waarin vrijwel alle aspecten samenkomen!”

We hopen dat Eva het enorm naar haar zin gaat hebben bij Karavaan, hopelijk treffen jullie haar snel live bij een mooie Karavaan-voorstelling. Welkom aan boord Eva, en veel succes & plezier!

Recent nieuws

Op stap met Karavaan: studenten Artez muziektheater in de startblokken!

De studenten ArtEZ muziektheater staan in de startblokken om samen een nieuwe voorstelling te maken. Dit keer wordt hun speel- en maakplek een boerderij. Ze gaan zich onderdompelen in de wereld van voedsel en pakken hun laarzen in om dichtbij de bron hun materiaal op te halen. Ze gaan spreken met boeren en consumenten, voedselexperts en beleidsmakers.

Lees verder
Foto: Emil de Jong

De start van een theatrale dorpsbeleving in Schermerhorn

Lekker weer iets doen waar je energie van krijgt: een voorstelling maken. Zo beginnen we met een nieuwe productie in Schermerhorn, een prachtig klein dorp in de polder. Als publiek maak je straks een wandeling door en met uitzicht op het dorp. Je ontdekt het landschap en de iconen, en je zult daarna voor altijd met andere ogen naar dit dorp kijken.

Lees verder

Meetingspace Laatmakers klaar!

Na maandenlang klussen kunnen wij met trots en blijdschap melden dat onze nieuwe meetingspace 'Laatmakers' aan de Laat 27 in Alkmaar klaar is!

Lees verder

Volg ons op social media!