Nieuw aan boord van team Karavaan: Eva

We stellen je graag voor aan ons nieuwste teamlid Eva Hermus. Eva gaat zich het jaarrond inzetten als productieleider, voor projecten als Karavaan Festival, Winterkaravaan en Grazende Zwaan. Eva woont in Hem. Waar? Hem! Net even voorbij Hoorn, aan het Markermeer.


Ze stelt zich graag aan je voor:
“Van locatietheater en community art naar zaalvoorstellingen en festivalproductie. Het verbinden van mensen en organisaties, logistieke en organisatorische puzzels oplossen, daar krijg ik energie van! De afgelopen jaren heb ik daarom ook de meest uiteenlopende producties gerealiseerd, waarin steeds meer de maatschappelijke context/urgentie naar voren komt. Een logische stap is dan ook om me bij het team van Karavaan aan te sluiten, waarin vrijwel alle aspecten samenkomen!”

We hopen dat Eva het enorm naar haar zin gaat hebben bij Karavaan, hopelijk treffen jullie haar snel live bij een mooie Karavaan-voorstelling. Welkom aan boord Eva, en veel succes & plezier!

Recent nieuws

Foto: Emil de Jong

3 x nieuwe teksten van Jibbe Willems op Karavaan Festival

Toneelschrijver Jibbe Willems is 3 keer op Karavaan Festival met een nieuwe tekst: de opera Kaapdiegoeiekoop (Silbersee & Gouden Haas, premiere), het theaterstuk The Promised Land (Young Gangsters, premiere) en de thrilleropera Sonder (Collectief Ludvik). Van 26 mei t/m 6 juni spelen de voorstellingen tijdens het festival meerdere dagen in regio Alkmaar.

Lees verder
Bas de Brouwer

KARAVAAN FESTIVAL TOCH IN CASTRICUM

Van 26 mei t/m 6 juni is het weer Karavaan Festival in de regio. Karavaan speelt de hilarische muziektheatervoorstelling Der Letzte Hollander in het historische Ketelhuis van Landgoed Duin en Bosch in Castricum.

Lees verder

EKOPLAZA FESTIVAL DEAL

Ekoplaza en Karavaan werken samen aan lekker eten voor de wereld van morgen. Ontdek het zelf met de Ekoplaza Festival Deal: doe voor min. € 25,- boodschappen bij Ekoplaza en ga gratis naar tentjestheater! En kom natuurlijk eten in het pop-up restaurant in het festivalhart!

Lees verder

Volg ons op social media!